Kulcs a hormonokhoz - új Testszerviz könyv
2018. április 12. írta: Testszerviz

Kulcs a hormonokhoz - új Testszerviz könyv

Elég a zűrzavarból...

Egy nagyon sok embert érintő probléma a hormonháztartás és működés felborulása. Inzulinrezisztencia, pajzsmirigy alul és túl működés, ösztrogén dominancia és hosszan sorolhatnánk.

Rengeteg oldal, cikk, tudományos folyóirat foglalkozik ezzel a témával, ugyanakkor olyan érzésem van, mintha a szakemberek egymásnak irogatnának, attól tartják magukat szakértőnek, ha az egyszerű ember számára érthetetlen szavakkal, kifejezésekkel bizonyítják, mindenki más hülye rajtuk kívül.

Ha meghallgatsz egy orvost, már attól felnézel rá, hogy nem érted, mit is beszél hozzád? A bantu törzsfőnököt sem érted, meg még vagy 7 milliárd embert, de ettől ők még nem "szaktekintélyek".

Itt volt az ideje, hogy megjelenjen egy könyv érthetően, olvasmányosan, mindenki számára fogyaszthatóan a hormonokról. Ez a Kulcs a hormokhoz új Testszerviz könyv!

A 79 éves anyukám azt mondta, "kisfiam, ezt végre én is értem!" Hát nem remek? De az!

A könyv azokról a hormonokról, működésükről ír, melyek nap mint nap terítéken vannak, riogatnak velük, és azt állítják, hogy előbb utóbb bajba kerülsz miattuk.

Meg kell ismernünk valamit ahhoz, hogy ne féljünk tőle, hanem felé tudjunk kerekedni, tudjuk megfelelően kezelni. Ahogy megérted, azonnal látod, hogy mit lehet tenni vele kapcsolatban.

Ezt a könyvet orvosok, gyógyszerészek, tudósok ne olvassák el. Nem nekik szól. Ez az átlag emberek könyve. Nagy szükségük van rá! Kulcs a hormokhoz könyvünk neked szól!

kulcs_a_hormonokhoz_mockup_002.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://test-szerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr7413829704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása