(T)Estszerviz - tippek az életmódváltáshoz
2018. július 11. írta: Testszerviz

(T)Estszerviz - tippek az életmódváltáshoz

10+1 tipp az életmódváltás útkeresőinek

img_2642.JPG

Egyre több olyan emberrel beszélek, akik rájöttek, hogy a megoldás az ÉLETMÓDVÁLTÁS!

Nem divatos fogyókúrák, nem varázsszerek, nem bogyók, hanem ÉLETMÓDVÁLTÁS.

Nagyon örülök, hogy kezd divatba jönni a helyes életmódra való törekvés, az emberek egyre inkább hajlandók tenni a jobb fizikai állapotért, vágynak arra, hogy jól érezzék magukat a bőrükben.

Ugyanakkor kis tanácstalanságot is tapasztalok. Annyi út, lehetőség, ígéretes megoldás bukkan elénk, hogy egy egész élet kevés ahhoz, hogy kipróbáljuk ezeket és megtaláljuk a megfelelőt.

A kiválasztáshoz adok most pár tippet. 2.000 elégedett ügyfelünk útját végig kísérve fogalmazódtak meg ezek a gondolatok.

1. Tudd, hogy az életmódváltás 3 fő részből áll. Táplálkozás, mozgás, regenerálódás. Olyan megoldást keress, mely mind a hárommal foglalkozik összetetten.

2. Nézz utána a lehetőségeknek jól. Keress olyat, mely személyesen megszólít téged, nem egy panel, amit elküldenek és csináld. Ne a divat után menj! A működő dolgok nem felbukkannak, majd gyorsan eltűnnek, más jön helyettük, nem „divatcikkek”.

3. Az azonnali e-mailes megoldás nem személyre szabott. Az azonnal vedd meg ezt, nem személyre szabott. Mindössze pár variációt küldözgetnek attól függően, hogy mit töltesz ki a tesztben.

4. Személyesen találkozz, beszélj azzal az emberrel, aki az életmódváltást kínálja. Legyen szimpátia, láss egy arcot, egy igazi embert, nézd meg, hogy ki mondja. Nézd meg, hogy hogy néz ki. Csinos, sugárzik, jól öltözött, mosolygós? Jól van? Ha igen, akkor ő már eljutott valahova. Nem csak beszél a helyes életmódról, hanem csinálja is.

5. Nézd meg az eredményeket. Minél több és többféle sikert találsz, annál biztosabb lehetsz benne, hogy személyre szabott és eredményes a program. A test mindig azt kezdi el rendbe hozni, ami számára a legnagyobb problémát jelenti. És ez elsőre nem mindig a fogyás. A sikereknél valódi, igazi történeteket keress. Nem létezhet, hogy mindenkinek ugyanaz a sikere, hasonló dolgokat értek el. Ez eleve gyanús!

6. Ne higgy a gyors és hatalmas változást ígérő marketing szövegeknek. A test rendbehozatala időt vesz igénybe és a cél az, hogy tartós legyen a javulás. A „6 hét alatt kockás lesz a hasad” jól hangzik. „4 hét alatt 8 kilót fogytam a szupertabletta, por segítségével” szintén. Egyszerűen marketing. És soha nem arról beszél, hogy hosszútávon mi az eredmény. Ha nem szeded a port, tablettát mi lesz?

7. Nézd meg, hogy honnan van az információ. Sok hozzáértő ad tanácsokat. Olyantól fogadj el bármit, aki maga is kipróbálta, látod rajta az eredményeket és ezek tartósak, nem egy nyáriak.

8. Az életmódváltásnak fokozatosnak kell lennie. Nem szabad felforgatni az életet, mindent azonnal megváltoztatni. Apró és egyszerű lépések sorozata kell ahhoz, hogy átformáld a szokásrendszeredet. Ha az ajánlat egyszerre sok területen, sok változást, vagy nehéznek tűnő lépéseket kínál, majdnem biztos lehetsz benne, hogy szamurájoknak szól, nem neked.

9. Amikor csinálsz egy életmódváltó programot, figyeld magad és nézd meg, hogy van-e változás. ha igen, az jó, vagy nem. Ha egy programtól például fáradt leszel, akkor nem jó az irány. ha hirtelen lötyögni kezd a bőröd, akkor az sem. Figyeld magad!!!

10. Legyen valaki, aki segít, támogat és vezetget az úton. A bíztatás, az eredmények nyugtázása, a nehezebb lépések megtétele sokkal könnyebb, ha van, aki fogja a kezed.

+1  És végül ne dőlj be az olcsó megoldásoknak. Olcsó húsnak híg a leve!

Ami olcsó, az sokszor értéktelen. Persze egyszerű egy online programért, egy termékért kifizetni 5.000 Ft-ot, legfeljebb nem működik. Azért ez nem az a pénz, ami miatt az ember kétségbe esik. Ugyanakkor, ha értékes a dolog, és megkérik az árát és azt választod, akkor csinálni fogod, Csak ne menjen már kárba a pénz. És joggal lehetnek elvárásaid a szolgáltatással kapcsolatosan.

 Bizonyára számos tipp van még, de a fentieket, ha végig nézed és a kiválasztásnál alkalmazod, nagyon nem tévedhetsz el.

Ha ennyi mindennek megfelel az életmódváltás program ajánlat, akkor van mögötte tudás, törődés, személyes foglalkozás, működőképes technológia, tapasztalat és emberek, akik segíteni fognak neked!

Jó vizsgálódást!

TESTSZERVIZ csapat

További tippek az életmódváltáshoz a www.test-szerviz.blog.hu oldalon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://test-szerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr2814106417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása