Testszerviz programok a Nadifeszten!
2018. július 09. írta: Testszerviz

Testszerviz programok a Nadifeszten!

Az útkeresés fesztiválja

 

fesztival1.jpg

A Nadifeszt egy minden tekintetben különleges rendezvény. Ez nem pusztán a szórakozásról, a pihenésről, a kulturális eseményekről szól.

Ez a rendezvény az útkeresők rendezvénye. Olyan embereké, akik az élet kérdéseire keresik a válaszokat. Válaszokat keresnek arra például, hogy hogyan válhatunk jobbá, hogyan lehet teljesebb az életünk, mit kell tennünk azért, hogy szellemileg, testileg kiegyensúlyozottak és boldogok legyünk.

A Testszerviz a fesztiválon a testi állapot javításával foglalkozik.

Bemutatkozik a Testszerviz életmód technológia, megmutatjuk táplálkozási elveinket, a mozgásról, regenerálódásról szerzett több éves tapasztalatainkat.

Mi a testi állapot jobbításán dolgozunk. A formán, mely magában hordozza a lelket, a szellemet. Nem mindegy, hogy miben lakunk. Nem mindegy, hogy a „ház”, amiben a nap 24 óráját töltjük, milyen állapotban van. Rend van benne? Egészséges? Hosszan működőképes? Kiszolgálja-e az EMBER mindennapos igényeit?

Ezeket a kérdéseket tesszük majd fel július 19-21. között a Testszerviz programokon és adunk rá olyan válaszokat, melyeket 2.000 ügyfelünk tapasztalata alapján szűrtünk le.

Életmódváltás? Mások még keresik! Te megtaláltad! Találkozás a Nadifeszten!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://test-szerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr7214102879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása