(T)Estszerviz - tippek az életmódváltáshoz
2018. augusztus 28. írta: Testszerviz

(T)Estszerviz - tippek az életmódváltáshoz

"A mozgásszervi problémákat mozgással kell orvosolni!"

banner_1.jpg

Egy általam nagyra becsült gerincspecialista barátommal beszélgettünk a Testszerviz programjának lezárása után. Elmondta, hogy hiába segít az embereknek hát, gerinc, derék problémáinak megoldásában, ha az illető nem érti meg, hogy változtatni kell az életmódján, addigi életmenetén és be kell illeszteni olyan dolgokat, amik addig nem voltak szerves részei a mindennapoknak.

Az egyik ilyen elem a mozgás. Az ő szavai adták ezen írás címét, miszerint „A mozgásszervi problémákat mozgással kell orvosolni!”

Ő már csak tudja, hiszen ezen a területen specialista. Elmondta, hogy nem szabad megvárni a kisebb nagyobb mozgásszervi problémák komoly orvosi beavatkozást igénylő romlását.

Naponta kell egy kis mozgás, hogy a test hozzászokjon a terheléshez, ahhoz, hogy nem csak ülésre, fekvésre használjuk. Ez nem azt jelenti, hogy naponta edzenünk kell.

Ez mindössze annyit jelent, hogy naponta 15 percet érdemes testünk problémás területeire fordítani.

Egyszerű, bárhol végezhető gyakorlatok formájában, és a test örömmel meghálálja ezt.

A legnagyobb probléma, hogy hogyan kezdjünk neki úgy, hogy hatékony legyen, ne kerüljön sok időbe és pénzbe, ugyanakkor látványos legyen a változás.

A másik probléma, hogy alig tudunk valamit arról, hogy a test mozgás szempontjából hogyan működik.

Ezek orvoslására alkottuk meg Gárdus Bence mozgásmenedzserünkkel közösen a

Kulcs a mozgáshoz oktató és tréning videót.

Tipp – szerezd meg a videót, és nézd meg a bevezető 22 percet, mely jellemzően elméleti tudás a mozgásról. Ezt követőenkezd el csi nálni a közel 120 gyakorlatból azokat, melyek a legközelebb állnak hozzád. Olyat, amit klasszul meg tudsz csinálni és örömöt, sikerélményt okoz.

Válaszd ki a problémás területeket és kezd egyszerű gyakorlatokkal. Emeld meg a …

Videó, vagy online változat ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://test-szerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr1714207837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása