(T)Estszerviz - tippek az életmódváltáshoz
2018. június 05. írta: Testszerviz

(T)Estszerviz - tippek az életmódváltáshoz

Dobj egy mosolyt!

A helyes életmód nem csak a test helyes kezelése, nem csak a megfelelő táplálkozás, mozgás, regenerálódás. A kiváló közérzethez, a mindennapi élethez szorosan hozzá tartozik, hogy boldogok legyünk. Hogy képesek legyünk észre venni szemet és szívet gyönyörködtető dolgokat. Amikor nehéz az élet, tudjuk megtalálni benne azt, ami örömöt okoz, ami boldoggá tesz, ami jó kedvet, egy kis mosolyt csal az arcunkra, szívünkbe. Egy szép kirakat, egy kedves kutyus, egy kedves pillantás valakitől, egy szép bútor a szoba sarkában, a kivillanó napsütés a felhők mögül, egy szivárványdarab, egy illatozó csésze kávé, egy udvarias előre engedés az ajtóban és millió ilyen apróságok. Az életben mindig van valami, aminek örülhetünk. Sokszor a gondok elfedik ezeket. De tudnunk kell mögéje nézni. mosoly3.jpg

Tipp – keress olyan dolgokat, amikre rámosolyoghatsz. Egy szál virág, egy kedvesnek tűnő ember, a kék ég, egy kedvenc ruhadarabod, egy szép épület, egy zöld falevél, bármi, amire kedvesen rá tudsz nézni. Lehet, hogy az elején egy kicsit erőltetettnek fog tűnni ez az egész. De csak csináld kitartóan és a mosolyod egyszer csak őszintévé fog válni. A világ meg fog szépülni! Csak rajta, csináld!   

 

További tippek, ötletek, cikkek az életmódváltásról a Testszerviz blogban!

A bejegyzés trackback címe:

https://test-szerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr6814025164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása