(T)Estszerviz - tippek az életmódváltáshoz
2018. június 29. írta: Testszerviz

(T)Estszerviz - tippek az életmódváltáshoz

Az első lépés...

Mire vársz még? A várakozástól nem lesz jobb…

foto.JPG

Áll a sarkon és törölgeti egy papírzsebkendővel a homlokát. Hátán csorog az izzadtság. Hasa jól kiemelkedik teste vonalából (röviden hatalmas), lábán a cipő félretaposott a nagy túlsúlytól. Elindul, majd pár méter múlva kezdi előről.

Elég lassan halad a célja felé.

„Bár csak odaérnék már és leroskadhatnék egy székre, vagy bármire!” – gondolja.

Ez a fránya nyár. A párás levegő, a meleg. Ez tehet mindenről. A téllel pedig az a baj, hogy a tavalyi télikabát már nem jön rá. A tavasz! na az igazán jó. Legalább nem izzad. (Annyira.)

Szuszog, kínlódik, állandóan fáradt, kapkodja a levegőt. Éjszaka már alig bír aludni, fel van puffadva az egyre növekvő hasa, a kocsiba egyre nehezebben préseli be magát, a kiszállás kész mutatvány.

Persze ezek az autógyártók biztosan kicsi emberek és nem is gondolják, hogy valaki nagy…

Zacskóból eszi a péksüteményt, a hasára hulló morzsákat már nem is látja (olyan messzi vannak), egyetlen öröme, hogy ül a tévé előtt esténként és nem kell mozgatni az elhízott, fáradt testét.

És ez megy napról napra. Alig észrevehetően kicsit mindig rosszabb, de nem is veszi észre az apró romlási jeleket.

Nem néz vissza 20 évre, hogy fiatalos, csinos, pörgős ember volt, aki elpusztíthatatlannak érezte magát. Lesajnálta a kövér, fáradt „öregeket.” „Na én soha nem leszek ilyen!” Aztán ilyen lett. És még ilyenebb.

Oda a lendület, a száguldás, az energikus életerős ember.

Szívesen odamennék hozzá és csak annyit mondanék. „Megértem, hogy nehéz! Nekem is az volt!”

Nem megyek. Az első lépés, hogy ő maga érzékeli, hogy ez így nincs rendben. Hogy visszamegy vagy 10.20 évet, és megnézi, honnan hová jutott.

Nem mondhatjuk meg az embereknek, hogy hogyan éljenek, hogy mit látunk mi külső szemlélők.

Nem minősíthetjük őket! Mi azért vagyunk, hogy ha segítséget szeretnének és kérnek, ott legyünk és megfogjuk a kezüket. Elmondjuk, hogy megértjük a helyzetét és mi magunk is átéltük ezt. És képesek voltunk változtatni, s most lám, köszönjük jól vagyunk.

Tudunk segíteni abban, hogy ő is megtapasztalja ezt. Visszaadjuk az életét! Nem a vegetálást, hanem az igazi életet!

peti001.JPG

Tipp – legyél magaddal őszinte. Nézz vissza arra az időre, amikor topon voltál. hasonlítsd össze azzal, ahogy most vagy. Nézz szembe az állapotoddal. A különbséget nézd meg rendesen. És hidd el, hogy újra el fogod érni az ideális testet. Gyakorold minden nap. Figyeld meg magad! Ameddig ezt nem tudod megcsinálni, addig esélytelen, hogy változtass. Ha sikerült, akkor itt vagyunk mi! Mert a Testszerviz megoldás lehet! 1800-an tudják, hogy az! Legyél te az 1801.

Jelentkezz és beszélgessünk egy ingyenes konzultáció keretében!

A bejegyzés trackback címe:

https://test-szerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr5114081927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása