(T)Estszerviz
2018. május 23. írta: Testszerviz

(T)Estszerviz

Tippek az életmódváltáshoz - egy kis tanulás

Az életmódváltás nem csak egy komoly elhatározáson, vagy egy riasztó állapotba kerülésen múlik. Az természetes, hogy változásra van szükség. Eddig nagyon sokan eljutnak. De hogyan tovább? Merre induljak, mi lesz az, ami nekem segít? Számtalan módszerből, lehetőségből választhatunk. Mégis nehéz ránézésre megmondani, hogy mi fog működni. Ennek az oka az, hogy keveset értünk a testünk működéséből. Keveset tanultunk róla, nem tudjuk mi zajlik odabent, és nem tudjuk, hogy a testünk mitől romlott el.

Az az „autószerelő”, aki nem ismeri a motor működését, a folyamatokat a motorháztető alatt, biztosan kontár munkát végez. Ezt ugye nem szeretnénk!!!

Az az életmódváltó, aki nem ismeri a test működését, kísérletezgetni fog és az eredmény kétséges.

Az életmódváltás 0. lépése a test megismerése. Nem orvosi, vagy tudományos szinten, hanem alapszinten. Ehhez tanulnunk kell valamennyit. Olyan nehézségi fokon, amit biztosan megértünk és a tanult adatokkal azonnal el tudunk kezdeni változtatni.

Tehát igaz, érthető és használható tudásra van szükségünk.

Ezért született meg az Életmódváltás 3 alapkönyve. Az Élet írta szakácskönyv, a Kulcs a testhez könyv és a Kulcs a hormonokhoz.

konyvcsomag_fekvo_002.png

Tipp - szerezz alapvető és azonnal alkalmazható tudást. E nélkül csinálsz majd valamit, amiről nem tudod, hogy miért csinálod! Értsd meg, javítsd meg!

A könyvek már csomagban is rendelhetők, jelentős kedvezménnyel!

Bővebb információkért klikk ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://test-szerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr4313995096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása