Az életmódváltás lépcsői
2018. április 25. írta: Testszerviz

Az életmódváltás lépcsői

Apró lépésekkel is eléred a célt...

1700 Testszerviz elégedett ügyfél és több ezer beszélgetés után összeállt az a lépcsősor, amelyen elindulhatunk az életmódváltásban, és aminek a legtetején mindenki elérheti a test ideális állapotát, tartós dinamikus egyensúlyát. Az életmódváltás lépcsői korántsem megmászhatatlanok!

Persze, vannak, akik még csak azt sem hajlandók észrevenni, hogy szükséges lenne valamit tenni. Ők úgy vannak jól, ahogy vannak (gondolják), semmi szükség változtatásra. Ezt örököltem, a szomszéd még kövérebb, genetika, el kell fogadnom magam, és így tovább. Pedig az életmódváltás lépcsőit végigjárva, megelőzhetjük, és orvosolhatjuk a már meglévő betegségeket. Akik nem lépnek rá a lépcsőre, még azt sem látják, hogy van ilyen. Velük nem foglalkozunk most. Majd az élet egyszer rákényszeríti őket!

alma2018.JPG

Első lépcsőfok

Az első lépcsőfok annak felismerése, hogy valami nincs egészen rendben. Könnyebben elfáradok, egy kicsit megnőtt a ruhaméretem, egy kicsit ingerültebb és kedvetlenebb vagyok, de képes arra, hogy összehasonlítsam a korábbi ideális önmagamat a mostani állapottal. És bizony nem tetszik. Na, ez már valami! Legalább ránézünk a dologra, és gondolkodunk!

A cikk folytatásához klikk ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://test-szerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr2113869804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása